Hlavní navigace

Aneta Slavíková je novou Partner Marketing manažerkou v Dell EMC

7. 2. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Dell EMC
Česká pobočka společnosti Dell EMC oznámila jmenování Anety Slavíkové (28) do funkce Partner Marketing Manager pro Českou republiku. Aneta dosud pracovala v Dell EMC na pozici Marketing Compliance Support.

V rámci své nové funkce bude mít Aneta na starosti komunikaci s distributory a prodejními partnery, exekuci a podporu všech partnerských a distribučních aktivit společnosti Dell EMC na českém trhu. Partnerům a prodejcům bude poskytovat podporu pro jejich marketingové činnosti a bude jim pomáhat se schvalováním postupů a správou rozpočtů.

příloha_ovladnete_sva_data

„Věřím, že Aneta bude v nové roli přínosem pro partnerský rozvoj a určitě přinese i novou vlnu kreativity a čerstvý vítr do spolupráce s partnerským a distribučním kanálem obecně,“ říká Stanislav Hájek, marketingový ředitel Dell EMC pro Českou republiku.

Aneta Slavíková pracuje ve společnosti Dell EMC (dříve Dell Czech Republic) přes 2 roky. Před svým příchodem do Dellu pracovala v oblasti mediální produkce pro společnost MAFRA. Vystudovala magisterský program mediálních studií na soukromé vysoké škole Metropolitan University Prague. Ve svém volném čase ráda zkouší nové věci například v oblastech sportu nebo kultury. Hovoří anglicky, německy a španělsky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku