Hlavní navigace

Darren Roos jmenován do pozice CEO společnosti IFS

20. 4. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: IFS
Představenstvo IFS přijalo ověřeného lídra v oblasti podnikového softwaru, který nahradí Alastaira Sorbieho na pozici generálního ředitele. Do IFS přichází ze společnosti SAP.

Společnost IFS oznámila, že přijala Darrena Roose na pozici generálního ředitele společnosti. Jeho jmenování vstoupilo v platnost 1. dubna 2018, v souladu s odchodem současného CEO Alastaira Sorbieho ke konci 1. čtvrtletí 2018.

příloha_ovladnete_sva_data

Roos je osvědčeným lídrem v oblasti podnikového softwaru, který již prokázal své schopnosti při budování a rozšiřování globálního podnikání se softwarem. Pan Roos naposledy zastával pozici prezidenta divize cloudových ERP systémů ve společnosti SAP a předtím výrazně rozšířil mezinárodní operace společnosti Software AG, díky čemuž se tato firma za jeho působení ztrojnásobila.

Darren Roos, CEO společnosti IFS, řekl: „Jsem nadšen a vnímám to jako privilegium, že mohu vést společnost IFS v její nové kapitole. IFS je neuvěřitelná firma! Kombinace výrazného ERP dědictví, přední pozice v oblasti EAM a FSM a příkladné spokojenosti zákazníků dává vzniknout dokonalé platformě, která v odvětví podnikového softwaru hraje dominantní roli. Mám v plánu využít své zkušenosti a dovednosti zejména z oblasti rozšiřování společností, budování cloudového podnikání a vytváření vysoce výkonných týmů, které umožní společnosti IFS i nadále vzkvétat.“ A dodává: „Těším se, až se setkám se všemi 3 500 zaměstnanci, kteří vybudovali tuto firmu, i se všemi 10 000 zákazníky a partnery, díky nimž je tak skvělá.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku