Hlavní navigace

Dirk Pfefferle nově řídí obchod Citrixu ve střední a východní Evropě

20. 3. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Firma nyní spojila střední a východní Evropu do jediného obchodního regionu. Pfefferle má zajistit nárůst tržeb.

Společnost Citrix Systems oznámila jmenování nového oblastního viceprezidenta pro střední a východní Evropu. Dirk Pfefferle je od začátku roku 2015 zodpovědný za obchod společnosti v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Rusku, Polsku, České republice a na Slovensku. Jeho úlohou je zrychlit nárůst tržeb a posílit vedoucí pozici Citrixu v regionu. Dva donedávna samostatně fungující regiony střední a východní Evropy byly začátkem tohoto roku spojeny do jednoho obchodního regionu.

„Se svou vizí poskytování bezpečných pracovišť a umožňování přímého přístupu pracovníků ke svým aplikacím, pracovním plochám a datům na jakémkoli zařízení, přes jakoukoliv síť a se svojí strategií růstu a inovativních řešení má Citrix v regionu střední a východní Evropy obrovský potenciál,“ říká Dirk Pfefferle. „Těším se na svoji novou roli a spolupráci s našimi lokálními týmy, zákazníky a partnery ve střední a východní Evropě, která by měla rozvíjet náš společný obchod a posilovat vedoucí pozici společnosti Citrix na trhu.“

Dirk Pfefferle má více než 20 let zkušeností v IT průmyslu. Během nich zastával několik manažerských pozic. Naposledy působil jako ředitel divize Enterprise Sales a člen výkonného týmu společností EMC Německo. Předtím byl spoluředitelem a oblastním viceprezidentem pro střední a východní Evropu ve společnosti Verizon Germany. Dirk Pfefferle vystudoval ekonomii se zaměřením na informační systémy a je členem několika výborů a komisí v rámci odvětví IT.

Čtěte také:
→ Citrix a Google spolupracují na inciativě Android for Work
XenMobile poskytuje komplexní řešení pro správu firemní mobility pro tablety, smartphony a laptopy s operačním systémem Android. Navíc rozšířil podporu i na Android KNOX pro Samsung.
→ Virtualizace desktopů Citrix
Dokumenty white paper se zaměřují na možnosti virtualizace pracovních ploch, které jsou nezávislé na zařízeních klienta, a dále na podporu a správu mobilních zařízení v podnikovém prostředí.

příloha_ovladnete_sva_data

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku