Hlavní navigace

Do STRV přichází Matt Monday

22. 8. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: STRV
Americký tým obchodníků vývojářského studia STRV posiluje Matt Monday, který se bude starat o business development. Matt do STRV přichází z amerického mediálního gigantu ESPN, kde řídil digitální aktivity se strategickými partnery – firmami Sony, Microsoft, Google, Samsung nebo Apple. STRV si od nové posily slibuje získání těch nejzajímavějších a nejinovativnějších amerických projektů pro vývojáře sedící v pražských a brněnských kancelářích. Matt Monday bude působit v newyorské pobočce STRV.

„Dlouhodobě se snažíme získávat klienty z řad nejlepších amerických startupů, což se nám daří i díky spolupráci s předními inkubátory, jako je 500 Startups nebo Y Combinator. Věříme, že s Mattem se nám bude dařit získávat inovativní projekty, které budou pracovat s nejmodernějšími technologiemi, jako je augmented nebo virtual reality,“ říká David Semerád, spoluzakladatel a CEO STRV, který firmu řídí ze Silicon Valley. „Připojil jsem se k STRV, protože je vnímám jako průkopníky rychlého a kvalitního vývoje, a přesně po těchto řešeních je nyní v USA velká poptávka. Mobilní aplikace jsou tím, co dělá z telefonů chytré. A chytrým řešením a službám ve spojení se šikovnými vývojáři patří budoucnost,“ komentoval svůj nástup do STRV Matt Monday.

Matt Monday začal sbírat zkušenosti s mobilními aplikacemi v roce 2008 v technologickém gigantu Apple, kde také následně vedl v letech 2009 a 2010 tým, který byl odpovědný za výběr promovaných aplikací v App Store. Následně se Matt věnoval platformě Karma Store, kterou sám založil a jejímž cílem je propojovat charitativní organizace s dárci. K tomu se ještě věnoval konzultacím v oblasti mobilního vývoje. V dubnu 2014 pak nastoupil do ESPN jako senior product manager, kde se staral o digitální agendu včetně implementace aplikací ESPN do chytrých hodinek nebo herních konzolí.
 
STRV je jednou z předních českých technologických společností, která se věnuje vývoji mobilních a webových aplikací. Historie společnosti začala už v roce 2004 a do poloviny roku 2014 působila na trhu pod názvem uLikeIT. Hlavní strategií společnosti, za kterou stojí spoluzakladatelé David Semerád, Lubo Smid, Pavel Zeifert a Martin Šťáva, je rapidní růst v USA, kam se vedení společnosti přesunulo roku 2012. Nejdůležitější část firmy se ovšem stále nachází v Praze a Brně. Strategickým plánem STRV je nadále obsazovat americký trh se zachováním vývojářského centra v České republice, které se bude v následujících měsících rapidně rozšiřovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku