Hlavní navigace

Hledají se inovativní start-upy do programu Accelerating Entrepreneurs

6. 12. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
Společnost EY hledá inovativní a progresivní podnikatele, kteří jsou připraveni posunout svůj byznys o krok dál. Zájemci se mohou přihlásit se mohou do 18. prosince 2017.

Třicet vybraných start-upů z celého světa se v dubnu 2018 zúčastní dvou světově uznávaných událostí pořádaných v Amsterdamu – unikátního programu Accelerating Entrepreneurs a přední světové konference v oblasti digitálních technologií Inovation Realized. Přihlášky je možné podávat do 18. prosince 2017.

Globální poradenská společnost EY pořádá již 30 let světovou soutěž EY Podnikatel roku. Programem Accelerating Entrepreneurs na tuto tradici EY navazuje a pomáhá rychle se rozvíjejícím start-upům na cestě k růstu prostřednictvím individuálních odborných konzultací a možnosti osobních setkání s ostatními úspěšnými podnikateli a zkušenými lídry velkých korporací. Díky programu získávají účastníci cenné informace, jak posunout své podnikání na další úroveň a stát se globálními lídry zítřka.

Kampaň programu Accelerating Entrepreneurs pro rok 2018 se zaměřuje na možnosti, které může start-upům přinést spolupráce s korporacemi. 22. dubna 2018 se vybraní podnikatelé zúčastní série přednášek světových speakerů, školení a workshopů. Ve dnech 23. a 24. dubna se účastníci budou společně s řediteli informačních technologií (CIO) z G360 podílet na hledání inovativních řešení aktuálních otázek společnosti v rámci konference Innovation Realized.

„Mezi start-upy a velkými korporacemi je dnes zbytečně velká propast. Globální firmy hledají čerstvé talenty, které se na problémy dívají jinak, a naopak mladí podnikatelé potřebují finanční sílu a zkušenosti velkých korporací. Programem Accelerating Entrepreneurs dává EY start-upům jedinečnou příležitost setkat se s představiteli globálních korporací, kteří hledají partnery pro spolupráci při řešení komplexních problémů, a zároveň se stát součástí jednoho z nejvlivnějších a největších podnikatelských ekosystémů světa,“ říká Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a v části regionu střední a jihovýchodní Evropy.

příloha_ovladnete_sva_data

Vybraní podnikatelé účastí v programu získají mj. plně hrazenou účast (zpáteční letenka, 3 noci ubytování, strava) v programu Accelerating Entrepreneurs a na konferenci Innovation Realized; oba programy se uskuteční ve dnech 21. – 24. dubna 2018 v Amsterdamu.

Další podrobnosti, odkaz na přihlášku a především kvalifikační předpoklady pro přihlašované účastníky najdete na adrese www.ey.com/aep 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku