Hlavní navigace

Jan Žďárský novým generálním ředitelem skupiny Suntel Telco

10. 5. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Suntel Telco
Společnost Suntel Telco vede od 9. 5. 2018 Jan Žďárský. Na pozici generálního ředitele střídá Romana Řezníčka. Jan Žďárský přichází do čela firmy z Ruska ze společnosti VEON Eurasia, kde zastával pozici Network Infrastructure Development Director.

Jan Žďárský má rozsáhlé zkušenosti z významných mezinárodních Telco projektů a s tím spojených vedoucích pozic. Do Suntelu přichází ze společnosti VEON Eurasia (provozující Telco operátory v zemích bývalého Sovětského Svazu – Ukrajina, Arménie, Gruzie, Tajikistan, Kyrgyzstán, Uzbekistán a Kazachstán). Tam měl na starosti provoz mobilních a fixních sítí, jejich rozvoj a realizaci projektu na jejich efektivnější využití a správu. Před tím působil jako Network Director v O2 Slovakia, kde měl zodpovědnost za provoz, plánovaní a výstavbu mobilní a transportní sítě s více jak 1,9 mil. zákazníků. V minulosti taktéž působil na projektech v USA, Brazílii, Kolumbii a Švédsku. Jan hovoří plynule česky a anglicky. Díky svým zkušenostem, nadšení pro práci v oblasti telekomunikací a manažerským dovednostem je výborným kandidátem na nejvyšší pozici. Znalost mezinárodního prostředí je Janovou obrovskou výhodou. Jan bude plně zodpovědný za Česko, Slovensko, Švýcarsko a Německo.

příloha_ovladnete_sva_data

Největším koníčkem nového ředitele je sport, ve volném čase se věnuje kitesurfingu a lyžovaní, ideálně freeridovemu, jízdě na motorce a cestování.

Roman Řezníček, který jako zakladatel společnosti stál v čele Suntelu posledních 18 let, se bude věnovat strategickým otázkám a vyhledávání dalších příležitostí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku