Hlavní navigace

Jiří Tobola se stal novým generálním ředitelem společnosti Flowmon Networks

31. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Flowmon Networks
Pod jeho vedením chce česká firma, která vyvíjí řešení pro správu a zabezpečení počítačových sítí, do tří let zdvojnásobit svůj obrat.

Tobola převzal funkci po Rostislavu Vocilkovi, který bude nadále působit jako člen dozorčí rady a odborný poradce Flowmon Networks. „Je mi ctí být součástí této skvělé firmy. Za deset let jsme ušli dlouhou cestu. Z ‚garáže‘ je dnes stabilní a respektovaný tržní hráč, jehož řešení dennodenně používají stovky síťových a bezpečnostních expertů,“ říká Jiří Tobola, generální ředitel Flowmon Networks.

příloha_ovladnete_sva_data

Jako spoluzakladatel a zaměstnanec číslo je Tobola ve Flowmonu od jeho počátků v roce 2007. Stál za vytvořením tržní vize firmy, rozvojem obchodního kanálu a technologickými změnami napříč produktovým portfoliem. Před tím působil jako výzkumník a vývojář organizace CESNET, kde byl součástí týmu, který položil základy dnešního řešení Flowmon.

Pod Tobolovým vedením firma během následujících tří let plánuje vstoupit na americký trh, expandovat ze silného Japonska do dalších zemí asijsko-pacifického regionu a posílit pozici v Evropě. „Je před námi spousta práce, ale já věřím, že to zároveň bude i velká zábava,“ dodává Tobola.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku