Hlavní navigace

Informace o tom, jak efektivně řídit IT ve firmách, nabídne konference ManDayIT 2021 ONLINE

2. 6. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Informace o tom, jak efektivně řídit IT ve firmách, nabídne konference ManDayIT 2021, která proběhne v on-line podobě 8. června 2021. Zaměří na stěžejní platformy a nástroje pro efektivnější řízení, jednotlivé přednášky se budou věnovat DevOps, řízení IT/ ITIL, Cobitu, agilnímu řízení, mýtům o řízení informační bezpečnosti, využití inovačního nástroje Design Thinking v praxi, nebo tomu, jak by měl vypadat tým budoucnosti.

Digitalizace je nevyhnutelnou podmínkou přežití každé moderní firmy. Hovoří se o tom již několik let, ale poslední rok v tomto směru přinesl praktickou zkušenost. Firmy si nemohou dovolit řízení IT, zaměřené pouze na znalost využívaných programů, zařízení a zajištění technické podpory. Digitalizace vyžaduje změnu procesů, řízení zaměřené na splnění konkrétních úkolů, nikoli jen samotnou realizaci projektu. Konference ManDayIT 2021 ONLINE nabídne přehled o nástrojích a systémech nezbytných pro tvorbu účelných řešení v prostředí firemní IT infrastruktury.

„Poslední rok před nás postavil v oblasti řízení IT nové úkoly, které musíme řešit daleko rychleji a kreativněji než v minulosti. K tomu ale nepotřebujeme převratně nové technologie nebo metodiky, i při využívání nástrojů, které zde máme již desítku let, můžeme dosáhnout efektivního řešení. Jen je potřeba je integrovat do jednoho celku a při jejich implementaci použít jiný přístup. V rámci konference chceme ukázat celkový obrázek modelu integrovaného řízení IT a přístup, který se v posledních měsících osvědčil,“ říká Martin Vitouš, přední odborník na strategické řízení.

Konference ManDayIT 2021 se zaměří na stěžejní platformy a nástroje pro efektivnější řízení. Jednotlivé přednášky budou věnované DevOps, řízení IT/ ITIL, Cobitu, agilnímu řízení, ale také mýtům o řízení informační bezpečnosti, využití inovačního nástroje Design Thinking v praxi, nebo tomu, jak by měl vypadat tým budoucnosti.

Vzhledem k epidemickým opatřením proběhne konference v on-line podobě. Nabídne 9 přednášek 8 předních odborníků na řízení IT projektů a infrastruktury a jednotlivé nástroje, které se v jeho rámci využívají. Je určená zejména pro CIO, vedoucí provozu IT, šéfy velkých projektů a všechny, kteří se zabývají IT procesy a optimalizací poskytování IT služeb. Proběhne 8. června 2021 a účastníci budou mít k dispozici bezplatný 7denní archív záznamu přednášek.

příloha_ovladnete_sva_data

> Více informací a registrace:  www.manday.it

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku