Hlavní navigace

Konference ICT ve školství: Jakými nástroji můžeme zlepšit online výuku?

18. 3. 2021
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Přesun výuky do online režimu znamenal pro naše školství řadu změn, výzev i problémů. Na již 10. ročníku odborné konference "ICT ve školství", která proběhne tentokrát online 25.3.2021, se zaměříme především na způsoby jejího zefektivnění. Registrace je zdarma.

Řečníci odborné konference o informačních a komunikačních technologiích ve školství představí způsoby, jakými lze na dálku vzdělávat na školách i univerzitách co nejefektivněji. Ukáží časté problémy a jak je řešit, i příležitosti, z nichž lze čerpat do budoucna. Akce proběhne online a registrovat se můžete zcela zdarma.

Mluvit budeme o využití nástrojů online výuky a jejich nastavení, o IT správě, internetovém připojení kybernetické bezpečnosti. Probereme informační a redakční systémydigitální vzdělávací materiály a využití umělé inteligence při vyučování. Neopomeneme samozřejmě ani legislativní pohled na online výuku.

Témata konference:

  • Aktuální stav a rozvoj vzdělávání v České republice.
  • Aktualizace obsahu a pojetí informatiky pro základní vzdělání.
  • Legislativní nesrovnalosti v oblasti online výuky.
  • Jak může využití umělé inteligence pomoci ve výuce?
  • Jak zvyšovat online bezpečnost, kontrolu pohybu dětí v online prostředí.
  • Jak dále čelit bariérám online vzdělávání a ověřování znalostí studentů.
  • Sociální sítě jako prostředek kyberšikany, její projevy a dopady.

10. ročník konference ICT ve školství přinese užitečné informace všem specialistům a metodikům na ICT, vedoucím i odborným pedagogickým pracovníkůmvzdělávacím institucímdodavatelům ICT technologií a poskytovatelům ICT služeb, ale i představitelům státní správy a samosprávy a všem představitelům univerzit a odborné veřejnosti.

Registrujte se zdarma

příloha_ovladnete_sva_data

______

Generálním partnerem akce je společnost Unicorn, stříbrnými partnery pak společnosti AV MEDIA SYSTEMS a Juniper Networks, organizátorem je Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?