Hlavní navigace

KPCS CZ se zařadila do elitního klubu národních partnerů Microsoft

20. 6. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: KPCS
Prestižní ocenění Microsoft Country Partner of the Year se každoročně uděluje po celém světě a vyzdvihuje firmy, které dosáhly vynikajících výsledků v oblasti inovací a implementací zákaznických řešení založených na technologiích společnosti Microsoft. V Česku ho získala společnost KPCS CZ.

V letošním ročníku usilovalo o titul nejlepšího národního partnera více jak 2500 nominovaných firem ze 119 zemí po celém světě. V české konkurenci uspěla společnost KPCS CZ, která je předním poskytovatelem řešení postavených na infrastruktuře a cloudových službách Microsoft.

„Přestože jsme v minulosti několikrát postoupili do užšího výběru, nejvyšší příčky se nám podařilo dosáhnout až letos. Za pouhých deset let našeho působení na trhu jsme se dokázali vypracovat na pozici předního dodavatele spolehlivých IT řešení a klíčového partnera společnosti Microsoft v ČR. Vedoucí pozici naší společnosti si chceme v tvrdé konkurenci udržet i v budoucnu.

V letošním roce se proto zaměříme zejména na oblast hybridních a cloudových datových center, zabezpečení síťové infrastruktury a také nástroje CRM a Byznys Inteligence pro efektivní práci s daty. Velkou příležitost vidíme také v nových možnostech, které firmám přináší technologie Internet of Things, “ říká ředitel KPCS CZ Jan Kořán.

Udělené ocenění vyzdvihuje vysokou kvalitu práce odborníků KPCS CZ, zejména pak jejich inovativnost, obchodní dopad, spokojenost zákazníků, vyhledávání nových příležitostí a získávání klientů. Firma od roku 2010 úspěšně boduje v také v soutěži Microsoft Awards, kde jsou oceňována nejlepší implementační řešení produktů společnosti Microsoft s důrazem na přínos pro klienta.

Důležitými kritérii jsou významný přínos pro zákazníka v podobě přímé úspory nákladů, zvýšení spokojenosti zákazníků či flexibilnějších firemních procesů. V letošním ročníku této prestižní soutěže vyhrála společnost KPCS CZ v kategorii Řešení pro firemní mobilitu, kam přihlásila svůj projekt zajištění moderního IT prostředí pro mezinárodní realitní skupinu CPI Property Group.

příloha_ovladnete_sva_data

Odborná porota vyzdvihla způsob a výsledky řešení modernizace datového centra, zajištění správy mobilních zařízení a dalších cloudových technologií pomocí produktů značky Microsoft.

KPCS CZ, s.r.o. je předním poskytovatelem řešení v České republice specializující se na nasazení, správu a podporu informačních technologií, primárně zaměřenou na produkty společnosti Microsoft. Již v roce 2006 získala titul Microsoft Gold Certified partner. Zákazníci KPCS CZ pocházejí z nejrůznějších oborů od automobilového průmyslu, energetiky, pojišťovnictví po oblast stavebnictví a developmentu. Více informací najdete na www.kpcs.cz.

Byl pro vás článek přínosný?