Hlavní navigace

Petr Votoček přebírá kormidlo ve společnosti Etnetera

27. 4. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Etnetera
Nový CEO nahrazuje Martina Paličku, který firmě šéfoval téměř sedm let.

Petr Votoček ve firmě začínal v roce 2006 jako projektový manažer. V roce 2014 se posunul do čela projektové divize, která dnes tvoří dvě třetiny firmy. O rok později byl jmenován členem představenstva společnosti. Posun na místo výkonného ředitele byl řízený proces, na kterém Martin s Petrem pracovali zhruba rok.

příloha_ovladnete_sva_data

„Moje cesta firmou je příběh o tom, jak se juniorní projekťák mohl učit od zakladatele firmy, Vaška Bittnera. Vždy pro mě bylo důležité, že jsem cítil důvěru Martina Paličky a měl velký prostor věci měnit bez složitého schvalování. Mým snem je krom jiného ještě prohloubit naší expertizu v oblasti VR (Virtual reality) a IoT (Internet of Things), které je také mým velkým koníčkem. Zároveň se chci soustředit na získávání a rozvoj talentů, což mě vždy bavilo, “ komentuje situaci Votoček.

Během působení Martina Paličky v čele firmy se Etnetera etablovala mezi lídry ve svém oboru a stala se průkopníkem v oblasti virtuální reality. Kolem Etnetery se podařilo vybudovat skupinu 9 firem, Etnetera Group, které zaměstnávají zhruba 350 lidí a inspirují se principy svobodné firmy. Martin Palička zůstává i nadále předsedou představenstva akciové společnosti Etnetera.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku