Hlavní navigace

Primož Karlin je novým marketingovým a obchodním ředitelem českého Microsoftu

1. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Microsoft.com
Obchodním a marketingovým ředitelem české pobočky společnosti Microsoft se s platností od 1. července 2015 stává Primož Karlin. Naváže na aktivity Carmen Du Bois, která se přesouvá na regionální marketingovou pozici do Spojených arabských emirátů.

Primož Karlin bude ve své roli zodpovědný za řízení krátkodobé i dlouhodobé marketingové a obchodní strategie společnosti, koordinaci obchodních divizí, marketingové a PR komunikace. V rámci své pozice bude napomáhat naplňování cílů a realizaci obchodní transformace společnosti.

Primož Karlin působil deset let ve slovinské pobočce Microsoftu - z toho tři roky v roli obchodního ředitele pro významné zákazníky a partnery. Na konci roku 2013 se přesunul do České republiky na pozici technického ředitele pro významné zákazníky.

Primož pochází ze Slovinska a vystudoval Univerzitu v Lublani. Ve svém volném čase se věnuje rodině, sportuje a jezdí na motorce.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku