Hlavní navigace

První veletrh práce pro programátory

14. 2. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © alphaspirit - Fotolia.com
Akce, která se koná 8.4.2017 v Praze, nabídne také více než 20 odborných přednášek.

Top firmy, soutěže v programování i přínosné přednášky. Jobs Dev, první veletrh práce pro programátory v České republice proběhne 8. dubna 2017 na Fakultě architektury ČVUT, vstupné je zdarma. Odnesete si nové znalosti díky odborným přednáškám, hodnotné kontakty na vystavující firmy a ostatní programátory, ale třeba i 100.000 Kč, tedy hlavní výhru v každé ze šesti soutěží v programování.

„Ani absolutní sociopat by nezvládl za den 100 pohovorů,“ říká organizátor veletrhu Jobs Dev Jan Hlaváč. Na veletrhu ale taková šance bude. A jestli znáte tradiční klišé, které programátory řadí mezi krtky, kteří nevystrčí zpoza monitoru nos, jak je rok dlouhý, je vám jasné, že troška socializace jim rozhodně neuškodí. Jedinečnou příležitost opustit svou komfortní zónu dostanou programátoři letos v dubnu, kdy dorazí na první veletrh práce pro programátory v České republice Jobs Dev 2017. Už se jich přihlásily čtyři stovky, ale účast se čeká několikanásobná. Tak nechte techniku chvíli odpočívat a dorazte taky!

Registrovat zdarma na veletrh a se můžete na webu jobsdev.cz

Seznamování, pohovory, kontakty

příloha_ovladnete_sva_data

Získat kontakt na TOP firmy v Čechách není legrace. Z nabídek práce toho moc nevyčtete, před klasickým pohovorem vás svírá tréma. Na veletrhu Jobs Dev se představí kolem 100 důležitých firem, mezi nimi i pardubická NetSuite (Oracle), EmbedIT, Unicorn  nebo Accenture. Ale už teď je jasné, že na veletrhu nebude chybět ani některý z gigantů jako Microsoft, Google a jim velikostí podobní. A možná se tam sejdou dokonce všichni! Firmy budou lačnit po talentech, programátoři zase po nových výzvách. Není třeba vymýšlet zdlouhavě téma pro small talk, téma už je dané, stačí jen využít naplno čas a příležitost. Zahrajete si i vy na Supermana a stihněte i stovku minipohovorů v jeden den.

IDG Czech Republic je mediálním partnerem akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku