Hlavní navigace

Robert Pulchart posílil český Veeam tým

28. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Veeam Software
Do rostoucího regionálního zastoupení společnosti Veeam Software nastoupil Robert Pulchart, který od července zastává pozici Territory Account Manager. Profesionál s dvacetiletou zkušeností v IT je zodpovědný za obchod se sektorem státní správy, zdravotnictví a školství.

Veeam Software oznámil rozšíření svého regionálního týmu o Roberta Pulcharta, který bude ve společnosti pracovat na pozici Territory Account Managera se zodpovědností za obchod se sektorem státní správy, zdravotnictví a školství s cílem zajistit další růst společnosti ve zmíněných segmentech v České republice. Robert v IT začínal u Hewlett-Packard a posledních 14 let pracoval v obchodních pozicích jak u zmíněné společnosti, tak u Sun Microsystems, VMware a Fujitsu.

příloha_ovladnete_sva_data

„V produktech společnosti Veeam vidím jasnou přidanou hodnotu v podobě rychlého a spolehlivého zajištění dostupnosti firemních dat. Zákazníci se díky tomu mohou více soustředit na hlavní předmět svojí činnosti,“ říká Robert Pulchart o nové kapitole svojí kariéry v týmu Veeam.

„Robert je zkušený obchodník, který se vždy snaží co nejlépe porozumět potřebám svých zákazníků a najít pro ně optimální řešení. Je vítanou posilou pro náš tým v době, kdy na českém trhu strmě rosteme,“ říká Martin Štětka, ředitel české, slovenské a maďarské pobočky společnosti Veeam Softwar

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku