Hlavní navigace

System4u slaví půlkulaté výročí – 15 let na trhu

17. 9. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: System4U
Letos na podzim slavíme v System4u 15 let. Z nesmělé společnosti, která nabízela cloudové služby, jsme vyrostli v sebevědomou firmu, která spravuje svým zákazníkům přes 100 tisíc mobilních zařízení a patříme mezi TOP 100 českých IT firem.

Na začátku byli 3 kamarádi

Nápad na založení System4u totiž vznikl v létě 2004 u piva. U jeho zrodu stáli 3 kamarádi – Edward Plch, David Peřina a Martin Koláček. Jiné obory, jiné zájmy. Ale přece měli něco společného – vystudovaný právník, ekonom a elektrotechnik objevili společnou lásku k moderním technologiím a IT. A cesta System4u mohla začít.

System4UV listopadu 2004 jsme založili firmu a začali nabízet cloudové služby a obecnou správu IT. T-Mobile si jako první velká firma všiml našeho potenciálu a nabídl nám spolupráci při správě a podpoře BlackBerry, tehdejší technologické novince. Tím byla odstartována naše dráha na poli mobilních služeb.

Máme pod palcem více než 100.000 mobilních zařízení našich zákazníků

Od té doby jsme pomohli a nadále pomáháme celé řadě firem z různých odvětví. Patří mezi ně například ŠKODA AUTO, PWC, Hella, ČNB a řada dalších.

V roce 2015 jsme vstoupili do Global Enterprise Mobility Alliance (GEMA) – prestižní asociace, do které patří top firmy v oboru Enterprise Mobility z celého světa. A my tam jsme jediný zástupce za Česko a Slovensko.

Oslavujeme na terase

Rosteme a začalo nám chybět správné zázemí. A tak jsme se přestěhovali do nových kanceláří v centru Brna. A právě tam se koná i oslava našeho výročí. Na konci září pořádáme odpolední párty na terase – jako poděkování všem zaměstnancům a významným zákazníkům.

Co všechno slavíme

  • 15 let na trhu
  • více než 100 000 mobilních zařízení, o které se klientům staráme
  • 30 zaměstnanců, kteří mají pod palcem s jakoukoli EMM technologii

Důvodů k oslavám je ale víc. Na co jsme ještě pyšní

příloha_ovladnete_sva_data

  • Podařilo se nám rozjet službu, která zajišťuje celý životní cyklus mobilních zařízení ve firmách. To žádná firma u nás ani na Slovensku nenabízí.
  • Dali jsme dohromady tým profi techniků, kteří umí nasadit jakoukoli technologii pro správu a zabezpečení mobilních zařízení. A díky tomu jsme partnery největších hráčů na trhu, jako je – VMware, MobileIron, Microsoft či Samsung.
  • A při tom všem nezapomínáme ani na pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují. Spojili jsme se s nadací Člověk v tísni a pravidelně přispíváme lidem, kteří se kvůli exekuci dostali do životních potíží.

Děkujeme všem našim zaměstnancům i všem našim zákazníkům – bez Vás by to nešlo.

David Peřina
Martin Koláček
Edward Plch

Byl pro vás článek přínosný?