Hlavní navigace

Tomáš Peťovský je novým generálním ředitelem Uber

12. 12. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Uber
Uber na českém a slovenském trhu roste a rozšiřuje tým. Tomáš Peťovský do vrcholné funkce přichází ze společnosti Google.

Technologickou společnost Uber v České a Slovenské republice vede nový generální ředitel Tomáš Peťovský (32). Jeho úkolem bude nejenom zajistit hladké fungování služby z pohledu uživatelů, ale zejména zajistit další rozvoj a růst společnosti, prohloubit spolupráci a dialog s obchodními partnery, odbornými organizacemi a veřejnou správou. Tomáš Peťovský do Uberu přichází ze společnosti Google, kde působil šest let na vedoucích obchodních pozicích se specializací na klienty z oblasti maloobchodu, automobilového průmyslu a financí.

příloha_ovladnete_sva_data

„Mojí vizí je Váš Uber pro každý den, tedy aby byl Uber pro všechny, kteří se potřebují dostat z bodu A do bodu B přirozenou a zároveň první volbou, stejně jako když pro hledání na internetu automaticky využíváme služby Google,“ vysvětlil nový generální ředitel Uberu pro Česko a Slovensko Tomáš Peťovský, který sám sebe označuje za technologického nadšence.

Tomáš Peťovský pracoval od roku 2009 v evropské centrále Googlu v Irsku, kde měl jako Senior Associate na starosti prodej produktů, konzultační služby klientům a reklamní politiku v regionu střední a východní Evropy. V roce 2012 se vrátil na Slovensko na pozici Industry Manager, na které se mimo jiné podílel na vybudování obchodních vtahů Google s šesti z deseti největších klientů v zemi a poskytoval poradenství v oblasti marketingu a on-line prodeje. Tomáš Peťovský absolvoval magisterské studium na Vysoké škole ekonomické v Praze a MBA program na prestižní manažerské škole INSEAD v Singapuru a Francii. Mezi jeho koníčky patří cestování (navštívil již 45 zemí z pěti kontinentů), sport (lyžování, běh, fitness) a četba (zejména autobiografie ze sportovního prostředí).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku