Hlavní navigace

Vladimír Králíček vyhlášen Manažerem roku 2012 v oboru ICT

29. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv redakce
Vladimír Králíček, generální ředitel společnosti J.K.R., byl vyhlášen Manažerem roku 2012 v kategorii Informační a komunikační technologie a poradenství.

Jubilejní 20. předávání prestižních ocenění nejlepších lídrů českého managementu se uskutečnilo 26. dubna 2013 v Praze na Žofíně za přítomnosti řady významných osobností včetně prezidenta České republiky Miloše Zemana.

„Ocenění Manažer roku 2012 v oblasti ICT si nesmírně vážím nejen osobně, ale zejména jej chápu jako ocenění výsledků a postavení celé společnosti J.K.R. I nadále bych chtěl přispívat ke stabilnímu postavení naší společnosti na trhu s ERP systémy a i k celkovému klimatu v manažersko-podnikatelské sféře v České republice. Manažera by měla ctít vytrvalost, cílevědomost a ne krátkodobost,“ komentoval ocenění Vladimír Králíček.

Soutěž Manažer roku si bere za cíl objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry českého managementu, špičky ve svém oboru, významné osobnosti, jejichž metody jsou přínosem nejen pro rozvoj firem a ekonomiky, ale i celé společnosti.

příloha_ovladnete_sva_data

Celkovým vítězem soutěže Manažer roku 2012 byl vyhlášen Jan Světlík, generální ředitel společnosti Vítkovice Holding, nejlepší manažerkou roku se stala Olga Kupec, ředitelka společnosti Abydos. Vyhlašovateli soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Česká manažerská asociace a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR.

G+

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku