Hlavní navigace

ha-loo mobil: nový virtuální operátor nabídne nižší ceny

19. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: © cienpiesnf - Fotolia.com
Společnost ha-vel internet vstupuje na trh mobilních komunikací se službou ha-loo, která bude rozšířena o mobilní volání. Firma se tak stane další virtuálním mobilním operátorem a svým zákazníkům nabídne předplacené služby mobilního i pevného volání.

Agresivní nabídka trumfuje jiného virtuálního operátora Blesk mobil a nabízí volání do vlastní sítě za 1 Kč a do ostatních mobilní sítí za 2 Kč.

„Od 13.června 2013 bude připravena zbrusu nová nabídka, kterou může využít široká veřejnost bez jakéhokoliv závazku a samozřejmě i desetitisíce našich stávajících zákazníků, kteří využívají ha-loo spokojeně již několik let,“ uvádí Pavel Halfar, jednatel společnosti.

Firma ha-loo mobil tak hodlá nabídnout nejnižší ceny volání v rámci předplacených karet. Dalším lákadlem má být i vteřinová tarifikace.

ČR se nachází v okamžiku cenové revoluce v mobilním volání. Všichni tři operátoři před nedávnem nabídli neomezené volání za ceny, o kterých se nám dosud nesnilo. Pro menší objemy volání nebo pro předplacené karty ceny zatím takovým způsobem neklesly. Možná právě nové mobilní ha-loo tarify budou tím spouštěčem, který zlevní i malé tarify nebo předplacená volání.

Cloud24

Na rozdíl od Blesku má ha-vel reálnou šestnáctiletou zkušenost na telekomunikačním a IT trhu, disponuje i vlastní infrastrukturou, která se řadí svým rozsahem k největším datovým sítím v České republice. Doposud nabízela předplacená volání v pevné síti.

G+

Byl pro vás článek přínosný?