Hlavní navigace

Samsung zahajuje prodej svých vlajkových lodí Galaxy S9 a S9+

16. 3. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Samsung
Špičkový fotoaparát i při špatných světelných podmínkách, superzpomalené záběry a animované emoji. To vše slibuje novým majitelům telefonů Samsung Galaxy S9 a S9+ jeho výrobce.

Zájemci v České republice si už od pátku 16. března mohou pořídit nejnovější přírůstky do řady Galaxy – telefony S9 a S9+ v 64 GB verzi. Pro ty, kteří na telefonu oceňují mimo jiné i velkou paměť, spustí Samsung prodej 256 GB verze v pátek 23. března. Modely Galaxy S9 a S9+ budou k dispozici ve třech barevných verzích – Midnight Black, Coral Blue a zcela nové barvě Lilac Purple. Doporučená maloobchodní cena modelu Galaxy S9 je 21.999 Kč (64 GB) a 24.499 Kč (256 GB), u modelu Galaxy S9+ pak 24.499 Kč (64 GB) a 26.999 Kč (256 GB).

„Novinky u modelů Galaxy S9 a S9+ v podobě objektivu s variabilní clonou, animovaných emoji i superzpomalených záběrů vzbudily již v předprodeji velký ohlas a my jsme po telefonech zaznamenali vysokou poptávku. Velmi mě proto těší, že se nyní Galaxy S9 a S9+ postupně dostávají do distribuce pro všechny české zákazníky,“ říká Roman Šebek, ředitel marketingu a prodeje mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

příloha_ovladnete_sva_data

Fotoaparáty v přístrojích Galaxy S9 a S9+ jsou osazeny snímačem Super Speed Dual Pixel se speciálním výpočetním výkonem a pamětí k pořizování úžasných fotografií ve vysoké obrazové kvalitě. Fotoaparát v přístrojích Galaxy S9 a S9+ obsahuje následující funkce:

  • Snímání superzpomalených záběrů,
  • fotoaparát pro špatné světelné podmínky,
  • animované emoji,
  • bixby - inteligentní platforma společnosti Samsung integrovaná do fotoaparátu poskytuje prostřednictvím rozšířené reality a technologií hlubokého učení užitečné informace o okolí uživatele, uživatelé si tak mohou pomocí okamžitého překladu nechat v reálném čase přeložit cizojazyčné texty nebo přepočítat cenu v cizí měně, dozvědět se informace o svém okolí, zakoupit si výrobky, které před sebou vidí, nebo si po celý den počítat kalorický příjem.

Telefon je vybaven biometrickými zámky - snímačem oční duhovky, snímačem otisků prstů a rozpoznáváním obličeje. Funkce Intelligent Scan zahrnuje multimodální biometrické ověření se snímáním oční duhovky a rozpoznáním obličeje.

Byl pro vás článek přínosný?