Hlavní navigace

5 tipů na efektivní grafickou reklamu

12. 7. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © lassedesignen - Fotolia.com
Alternativ vhodně realizované a cílené reklamy je spousta. My se na top 5 podíváme v následujících řádcích.

Bez reklamy a vůbec kvalitního marketingu se dnes žádná firma ani drobný živnostník nemohou obejít. Zákazníci si zkrátka produktů a služeb musejí všimnout. Až poté se střetává nabídka s poptávkou a vy jako prodejci začnete vydělávat. Alternativ vhodně realizované a cílené reklamy je spousta. My se na top 5 podíváme v následujících řádcích. Zaměříme se konkrétně na grafickou reklamu.

Klasické pevné bannery

Tento typ bannerů se vyznačuje poměrně solidní efektivitou, nicméně minimální skladností. Pokud jej potřebujete mít s sebou na některém z míst, budete mít potíže dostat takovouto reklamu vůbec do auta, abyste ji převezli. Optimální volbou je při instalaci napevno. 

Statické a dynamické reklamy na internetu

Tady už se dostáváme k reklamě umístěné v online světě. Nachází se především na nejrůznějších internetových stránkách a mnohdy může být i součástí vyhledávačů a internetových rozcestníků. Opět je velmi efektivní, leč v uvozovkách jen pro uživatele na internetu. 

Světelná reklama

Mnohé produkty a služby dokážou bodovat i v noci. Stačí je pouze dokonale zobrazit ve světelném poli. Ona světelná reklama je naprosto optimální cestou k dosažení vyššího povědomí o vašich produktech. Cenově bude ale poněkud náročnější záležitostí. 

Billboardy

Dobrá volba do měst. Právě tady tyto velké reklamní plochy stále docela hodně bodují. U dálnic jsou postupně stahovány a zmizí kompletně. Realizace takovýchto velkých reklamních ploch také není nejlevnější. 

příloha_ovladnete_sva_data

Roll up bannery

Chcete vsadit na moderní a ekonomickou formu prezentace vlastní firmy? Pak se vyplatí zvolit specifické a efektivní roll up bannery. Vyznačují se především maximální reklamní plochou, kterou ale během okamžiku klidně sbalíte do osobního auta. Bannery se totiž jednoduchým způsobem rolují a stávají se tak maximálně skladnými. Specialisté vám je navíc vyrobí bez problémů během 3 hodin.

 

Byl pro vás článek přínosný?