Hlavní navigace

I kancelář může mít svůj charakter. Vsaďte na fototapety!

13. 7. 2019
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: ventureinvest.sk
Kanceláře jsou místem, které do jisté míry designově určuje charakter každé společnosti.

Kanceláře jsou místem, které do jisté míry designově určuje charakter každé společnosti. Pokud vypadají hodně stroze a mnohdy ještě obsahují starší nábytek a techniku, zřejmě to bude vypovídat o konkrétní firmě své. Právě z toho důvodu se vyplatí vsadit na moderní fototapety, které jednak hezky vypadají a jednak dokážou být přínosné i z hlediska rozšíření, případně optického zmenšení interiéru. Pokud aktuálně tápete a nevíte, jaké motivy by se právě vám mohly hodit, jste na správné adrese. My se totiž v následujících řádcích na některé nejznámější a velmi elegantní fototapety zaměříme mnohem podrobněji. Alternativ je opravdu hodně.

Fototapety map

Vlastníte cestovní kancelář, případně firmu, která obchoduje v různých částech světa? Pak máte jedinečnou šanci zabodovat s fototapetou mapy, která vypadá vkusně a přesně do vašich prostor padne jako ulitá. Fototapeta do kanceláře sedne i díky poutavému zpracování. Ne, není nutné vybrat pestrobarevné variace, mnohdy postačí i černobílé vkusné fototapety, na nichž budou patrné kontury zeměkoule. Černobílé variace dokážou doslova divy a bez problémů vytvoří z velmi fádního interiéru zajímavé místo, kam se budete rádi vracet nejen pro to, že vás práce jako taková baví. 

Florální motivy

https://myloview.cz/fototapety/podle-interieru/kancelar/

Květinou nikdy člověk nemůže nic zkazit! Ba naopak, krásné florální motivy se hodí do jakékoli kanceláře. Především prostory, v nichž se po většinu času nacházejí ženy, si květiny bezesporu zaslouží. Vybírat je možné nejrůznější druhy květin tak, aby fototapeta kancelář dokonale oživila se vším všudy. Mezi velmi oblíbené květiny se řadí především růže. Jejich krása a romantika patří mezi vlastnosti, jichž si na růžích cení prakticky každý člověk. V kombinaci se zelenými lístky a třeba i různým šrafováním vytváří poutavé kombinace. Z ostatních květin jmenujme i mnohé popínavé. Hezky působí i gerbery anebo karafiáty třeba v detailním provedení. A co takové levandule? Nádherná vůně dálek, krásná modrou barvou prosycená levandulová pole zkrátka stojí za to.

Abstraktní grafika

Jestliže nehodláte dávat kanceláři žádnou konkrétní tvář, nebojte se ani abstrakcí. Stylizace kanceláře může být velmi pestrá. Hodně oblíbené jsou nejrůznější síťované variace, které dávají vyniknout tmavším barvám na světlejším podkladu. Stejně tak není problém vybírat podoby s geometrickými tvary, jež taktéž mohou vynikat při hře stínů a světel. Abstraktní kancelářské dekorace budu nutit návštěvníky k tomu, aby se zdrželi a možná se i trochu nad motivy abstraktních obrazů zamysleli. V každém případě vytvoří z fádní kanceláře poutavé místo zasluhující si jistou míru pozornosti.

Černobílé dekorativní listí

https://myloview.cz/

příloha_ovladnete_sva_data

Rádi byste spíše nenápadné kancelářské dekorace? Jasně, můžete je mít. Třeba takové černobílé listy ve spoustě podob vypadají pospolu velmi zajímavě. Vytvářejí kombinaci zdánlivě nesourodých tvarů, které do sebe ale nakonec zapadnou. Na první pohled ve shluku samotných tvarů ani není poznat, že se jedná o listy z tradiční i méně tradičních dřevin, jež rostou nejen u nás. Jestliže se zadíváte blíže, zjistíte, že jde skutečně o lístky, s nimiž se lze běžně setkat v lesích i v sadech. Fototapeta tohoto charakteru na vás dýchne přírodou a přirozenou krásou, již jistě oceníte.

Industriální a městské prostředí

Je váš byznys spojený s klasickou strojařinou či stavebními činnostmi? Pak budete jistě hledat něco tematického, co by zapadlo do konceptu vaší firmy! Ano, dokonce i takovýchto alternativ je na fototapetách dostatečné množství. Co se stavitelství týče, hojně se prosazují především monumentální světové stavby, jako jsou velké mrakodrapy, mosty nebo jiná architektonicky povedená díla. Co se týká industriálních prostředí, tady se sází hlavně na velké haly, v nichž se zpracovává nejrůznější sortiment. A co teprve taková ozubená kola nebo jiné součástky, jež jsou ve strojírenství jakousi samozřejmostí? Alternativ je hodně. Jste to pouze vy, kdo bude strůjce toho, do jaké míry nakonec motivy kancelářských fototapet vyladíte.

Byl pro vás článek přínosný?