Hlavní navigace

Zveme vás na Mobile Internet Forum se slevou při včasné registraci

14. 6. 2021
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Jaké jsou novinky a trendy v oblasti mobilního internetu a mobilních aplikací, na to odpoví čtrnáctý ročník konference Mobile Internet Forum.

Odborníci ze světa mobilního internetu, operátorů a mobilních aplikací se sejdou 23. září na konferenci Mobile Internet Forum . Ve svých přednáškách se zaměří na vývoj a trh mobilních operátorů, 5G sítě, mobilní analytiku i praktické právo nezbytné pro práci s daty. Prozradí know-how inovativních mobilních aplikací, které vynikají svým přínosem pro uživatele, např. Digital Green Passport, Mobilní rozhlas, Moje Makro od AppElis nebo Záchranka, i to, jak aplikace zadávat a vyvíjet.

Setkáme se v prostorách Jalta Boutique Hotel Praha, program bude opravdu nabitý. Do 30. června můžete navíc využít zvýhodněnou cenu za včasnou registraci.

Těšit se můžete na tyto přednášky:

  • Udržely si mobily svoji pozici získanou s příchodem Covidu? Dozvíte se aktuální data o mobilní návštěvnosti a objemu mobilní inzerce pohledem NetMonitoru.

  • Na příkladech z praxe si ukážeme, jak zadávat mobilní aplikace, ať už interně nebo externě, a představíme aktuálnítrendy v jejich vývoji, třeba kdy vyvíjet nativně nebo jaké nástroje používat.

  • Při nakládání se získanými daty byste neměli porušovat zákon. Představíme právní změny roku 2021 pro práci s daty, jak to vypadá s novou evropskou úpravou digitálních dat (ePrivacy) a praxí ohledně cookies.

  • Předvedeme, jak získat efektivně data z mobilní analytiky, jak je vizualizovat a jak marketingová data reportovat.

  • Představíme vývoj trhu mobilních operátorů a telekomunikačních služeb, ukážeme, jak si na trhu vedou malí a střední operátoři a podíváme se i na svět mobilního internetu a 5G sítí.

  • Na trh vstupují moderní digitální platformy s audiem na vyžádání, jak velkou jsou konkurencí pro lineární radiové vysílání? Zamyslíme se, jaký vliv má boom podcastů a audio mobilních aplikací na konzumaci obsahu?

  • Uslyšíte, jak mohou data z mobilních aplikací pomáhat zlepšovat nejen veřejné služby nebo dokonce vylepšovat infrastruktur a proměnu města pomocí platformy Bolt?

  • Mnoho měst pochopilo, že informace ze samosprávy musí přijít za lidmi, nikoliv naopak. To, jak funguje komunikace pomocí aplikace Mobilní rozhlas, a následné vyhodnocování kampaní a využití kontaktů bude zajisté inspirací i pro komerční využití.

  • Zprostředkujeme zkušenosti z vývoje mobilní aplikace Digital Green Passport, jejíž náročnost spočívá v nutnosti rychlé realizace i ve vazbách na další infrastrukturu státní správy jako jsou ÚZIS, Chytrá karanténa či eGovernment.

  • Přiblížíme zahraniční expanzi úspěšného projektu Aplikace Záchranka.

Inspirujte se s námi, jak můžete i vy využít potenciál mobilních aplikací pro svou komunikaci, komerční cíle nebo veřejný zájem, například pro budování měst budoucnosti.

Program a registrace

Program a řečníky konference Mobile Internet Forum naleznete na stránkách TUESDAY.cz , kde se můžete pohodlně zaregistrovat i mobilem, do 30. června ještě výhodněji za včasný nákup, a pak za námi zavítat 23. září do Jalta Boutique Hotel Praha.

Záznam z loňské konference

Nikdy jste na Mobile Internet Foru nebyli? Tak se podívejte, jak konference vypadala loni.

příloha_ovladnete_sva_data

O konferenci:
Organizátory akce jsou TUESDAY Business Network a Lupa.cz, produkci zajišťuje Internet Info. Mediálními partnery jsou Cnews.cz, Tyinternety.cz, Dotekomania.cz, SMARTmania.cz, Mobilenet.cz, Jablíčkář.cz a Letem světem Applem.

Byl pro vás článek přínosný?