Hlavní navigace

100 GB prostoru na OneDrive zdarma pro uživatele Dropboxu

20. 2. 2015

Sdílet

Soupeření cloudových služeb pokračuje. Microsoft v současnosti nabízí na OneDrive standardně 15 GB prostoru zdarma, ovšem čas od času probíhají akce, které umožní získat další prostor jako bonus.

Zatímco poslední navýšení za registraci automatického zálohování fotografií z mobilu nebo tabletu poskytlo bonus trvalý, poslední nabídka, cílená na uživatele konkurenční služby Dropbox poskytuje bonus pouze přechodný. Navýšení prostoru je sice jen na rok, zato má však úctyhodných 100 GB. Takový prostor Microsoft běžně poskytuje za cenu 1,99 dolaru měsíčně, tedy (v závislosti na rozmarech naší centrální banky) za necelou padesátikorunu.

Pro získání bonusu stačí mít účet u Microsoftu a také účet u Dropboxu. U dropboxového účtu se nijak nezkoumá, jak dlouho jej máte. Takže pro bonus u Microsoftu se můžete kvalifikovat i tehdy, pokud si účet na Dropboxu založíte třeba jen těsně před odesláním požadavku na navýšení prostoru. K tomu stačí navštívit tuto stránku: preview.onedrive.com/bonus

Zdroj: IDG News Service

Čtěte také:
→ Microsoft vypálil další salvu ve válce cloudových úložišť
OneDrive bude napříště bez omezení využité kapacity. Ovšem jen pro předplatitele služby Office 365.
→ Google vstoupil do dalšího kola cloudové války
Google následoval Microsoft, který aktuálně snížil ceny cloudových služeb Azure minulý týden.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?