Hlavní navigace

Acronis True Image 2017 New Generation nyní s ochranou proti ransomwaru a technologii blockchain

25. 1. 2017

Sdílet

Podle FBI přesáhly škody způsobené ransomwarem v roce 2016 hranici 1 miliardy dolarů a rostou alarmujícím tempem, přičemž každý den útoky zasahují tisíce lidí. V letošním roce budou kybernetické útoky hrozit takřka každému osobnímu počítači, a proto se Acronis rozhodl reagovat v rámci svého zálohovacího řešení. Nový Acronis True Image je první a jediné zálohovací řešení na trhu, které obsahuje funkci aktivní ochrany k detekci a prevenci před ransomwarovými útoky v reálném čase, dále pak automatickou obnovu všech dat a ochranu vlastní zálohovací aplikace.

Acronis True Image je nejrychlejší a nejucelenější řešení pro osobní zálohování, které svou rychlostí překonává své konkurenty více než dvojnásobně a chrání data jak na PC, na počítačích Mac, na iOS zařízeních a mobilních zařízeních Android, i na facebookových účtech. Acronis True Image nabízí kompletní ochranu dat pro osobní a rodinné použití s využitím šifrování AES 256 a úložišti na nejrůznějších lokalitách včetně externích disků, NAS zařízení, síťových sdíleních a zabezpečeném úložišti Acronis Cloud.

Novinky edice 2017:

  • Acronis Active Protection pro aktivní ochranu před ransomwarem v reálném čase. Acronis Active Protection identifikuje neobvyklou aktivitu na počítačích a zabraňuje škodlivým aplikacím poškozovat uživatelská data, zálohy a zálohovací software. Špičková behaviorální heuristika detekuje nové i známé ransomwarové útoky a brání před nimi, přičemž integrované zálohovací funkčnosti umožňují obnovit neomezený počet souborů jakékoliv velikosti.
  • Acronis Notary pro autentizaci dat na bázi blockchain. Acronis Notary nabízí certifikaci obsahu jakéhokoliv souboru a verifikaci obsahových modifikací v porovnání s původní verzí. Jedinečný „otisk digitálního souboru“ je uložen a v distribuované, nezměnitelné databázi postavené na technologii blockchain, která umožňuje uživatelům kdykoliv verifikovat autentičnost informací. To je důležité zejména v případě cenných dokumentů, jako jsou smlouvy, mediální záznamy a finanční dokumenty.
  • Acronis ASign pro certifikaci dokumentů chráněných technologií blockchain. Acronis ASign dovoluje více stranám vytvářet a certifikovat dokumenty se zabezpečeným a veřejně auditovatelným podpisem. Uživatelé mohou chránit své zálohované dokumenty, které jsou verifikovány s pomocí Acronis Notary a elektronicky podepsány – vše v rámci jednoho spolehlivého zálohovacího řešení.

Acronis True Image 2017 New Generation je zatím dostupný jen jako předplatné (Premium Subscription).

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?