Hlavní navigace

Canon chce letos zlepšit obrat na českém trhu

22. 3. 2013

Sdílet

Celkem 118 871 multifunkčních inkoustových zařízení, inkoustových tiskáren a skenerů vloni dodala na český maloobchodní trh společnost Canon. Ve všech uvedených kategoriích jí s velkým náskokem náleželo první místo. Canon si udržuje vedoucí pozici na trhu i přes velké propady poptávky v uvedených segmentech.

„Úspěch společnosti Canon na českém trhu svědčí o tom, že zákazníci hledají vysoce kvalitní produkty s bohatou výbavou. To vše naše produkty splňují a navíc nabízejí i pokročilé technologie a úsporný provoz,“ říká Patrícia Královičová, produktová manažerka společnosti Canon CZ, a dodává: „Výsledky minulého roku pokládáme na saturovaném tuzemském trhu za úspěch. Vývoj poptávky v České republice kopíruje situaci ve vyspělých zemích Evropy.“

Spojením firem Canon a Océ umožní vytvořit kompletní nabídku profesionálních tiskových technologií pro stávající i nové zákazníky. Současně Canon očekává, že tak dosáhne i zvýšení tržeb.

Canon PIXMA 925V oblasti kancelářského tisku přichází Canon se čtvdeřicí nových modelů. Jedná se o multifunkce PIXMA MX395, MX455, MX525 a MX925, které jsou určeny především pro menší kanceláře a jednotlivce. Nejpokročilejší model MX925 umožňuje oboustranný tisk, automatické podávání předloh pro skenování a nově zaváděný zásobník inkoustu velikosit XXL, který umožňuje potisk až 1000 stran na jednu náplň. Všechny modely umožňují skenování rovnou do cloudových úložišť jako je DropBox nebo Evernote.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?