Hlavní navigace

Ericsson uzavřel akvizici s poskytovatelem komunikačních technologií pro smart grids

24. 10. 2014

Sdílet

Už jako součást Ericssonu, platforma Ambient pomůže energetickým firmám maximalizovat jejich investice do smart grids. Ambient se stane součástí organizační struktury Ericsson Global Services, která zaměstnává 64,000 profesionálů v 180 zemích celého světa.

Ericsson akvizicí získá expertízu, která firmě umožní maximálně zhodnocovat investice trhu do inteligentních energetických a distribučních sítí.
V rámci dohody, Ambient poskytne podporu produktům a softwaru, jakož i implementační služby. Součástí akvizice je i poskytování konzultačních služeb pro smart grids, související s vývojem produktů, řízením sítí, jakož i architektury a nasazení smart grids.

Ericsson je globálním lídrem v oblasti komunikace s bohatými zkušenostmi s integrací heterogenních systémů. S těmito předpoklady má šanci stát se spolehlivým partnerem energetických firem v procesu transformace jejich elektrických rozvodných sítí na smart grids.

Čtěte také:
→ Zdařilý experiment: mobilní přenos dat rychlostí 5 Gb/s
Realizace technologie 5G v komerčních mobilních sítích se očekává až v roce 2020, ale Ericsson již nyní dosáhl rychlosti 5 Gb/s při živé ukázce svého preview technologie 5G.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality