Hlavní navigace

ESET uvádí novou řadu bezpečnostních produktů pro domácnosti

23. 8. 2016

Sdílet

„Hrozby, se kterými se denně setkáváme v internetovém prostředí, jsou stále sofistikovanější. Uživatelé proto potřebují komplexní internetovou ochranu s funkcemi, které tyto stále dokonalejší hrozby spolehlivě eliminují. Naše nové produktové portfolio tento trend plně reflektuje,“ říká Juraj Ferenc, generální ředitel společnosti ESET.

ESET je dlouhodobě úspěšný v nezávislých testech. Získal již 96 prestižních ocenění VB100 Awards během posledních 20 let, což je zdaleka nejvíce, kolik kdy obdržel jeden produkt. V poslední době ESET dosáhl také jako jediný stoprocentní úspěšnosti v testech SE Labs Anti-Malware Protection pro domácnosti a získal nejvyšší skóre ve výkonnostních testech AV-Comparatives mezi všemi testovanými produkty pro internetovou ochranu. ESET také s přehledem zvítězil v ochraně proti spamu v testech organizací VBSpam a AV-Comparatives.

Společnost ESET u nové řady produktů klade důraz na ochranu soukromí při používání počítačů a notebooků. ESET NOD32 Antivirus v 10. verzi nově poskytuje ochranu před skriptovými útoky. ESET Smart Security dále přidává ochranu webové kamery, která spočívá v monitorování přístupu aplikací k integrované kameře. Uživatel může snadno povolit nebo zablokovat aplikace (dočasně i trvale), které se snaží webkameru použít.

Portfolio produktů společnosti ESET pro domácnosti má i v nové řadě mnoho osvědčených funkcí, jako například ochranu před připojením do botnet sítě, ochranu bankovnictví a online plateb, antispam, pokročilý personální firewall a užitečný systém včasného varování ESET LiveGrid.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?