Hlavní navigace

Juniper Day 2016 představí aktuální síťové trendy

16. 5. 2016

Sdílet

Jste IT manažer? Solution architekt? Pracuje váš podnikový IT tým na projektech zaměřených na přechod do cloudových prostředí? Zajímá vás, jaký vliv mají sítě na výkon a bezpečnost podnikových aplikací provozovaných v cloudu? Chcete se seznámit s nejnovějšími řešeními společnosti, jejíž síťová řešení zabezpečují provoz významných světových cloudů? Přesně to jsou témata, kterým se konference Juniper Day 2016 bude věnovat.

Juniper Day má již několikaletou tradici a v roce 2015 se poprvé uskutečnila v multikině CineStar Praha–Černý Most. Velký zájem o loňskou konferenci potvrdil, že hlavní téma – moderní podnikové sítě – je pro podnikové IT manažery jedním z nejvýznamnějších. Zástupci společnosti Juniper Networks prezentovali účastníkům svůj pohled na nejnovější trendy v oblasti podnikových sítí, poukázali na výzvy, které v tomto kontextu řeší IT týmy, a názorně předvedli, jak řešení společnosti Juniper pomáhají tyto výzvy zvládnout.

Také letošní konference nabídne účastníkům řadu zajímavých témat: dozvíte se aktuální informace a novinky z oblasti softwarově definovaných sítí (SDN) a seznámíte se s nejnovějšími informacemi o trendech v oblasti WAN a případovými studiemi v této oblasti. Zajímavý bude jistě také pohled společnosti Juniper Networks na budoucí vývoj a bezpečnostní aspekty v oblasti sítí pro podniková datová centra a cloud.

Přednášky letošního ročníku konference jsou určeny jak koncovým zákazníkům, tak obchodním partnerům, a tomuto formátu je přizpůsoben i program konference, který je rozdělen do dvou sálů. Obchodní partneři se tak budou moci seznámit nejen s aktuálními trendy, novými řešeními, produkty a technologiemi Juniper Networks, ale získají také důležité informace o podmínkách partnerství se společností Juniper Networks nebo informace o jejích partnerských programech.

Na konferenci vystoupí se svými příspěvky přední evropští manažeři Juniper Networks jako Steve Bossom nebo Uwe Richter. Na jejich přednášky k trendům v oblasti sítí a vizím společnosti navážou svými příspěvky specialisté na síťová řešení, služby a partnerskou podporu Juniper Networks a také specialisté společnosti Arrow.

Po ukončení oficiálního programu konference zhlédnou účastníci filmové představení podle svého vlastního výběru. Na webu konference probíhá hlasování pro jedno ze tří filmových představení a nejúspěšnější film bude na závěr konference promítnut.

A nakonec to nejdůležitější: konference Juniper Day 2016 se uskuteční 25. května 2016 v multikině CineStar Praha–Černý Most. Více informací a registraci naleznete na webu konference: > http://arrowecsevents.cz/juniper2016/

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?