Hlavní navigace

Konica Minolta získala ocenění za dvě tisková řešení

5. 1. 2017

Sdílet

Nezávislá organizace Buyers Laboratory Inc. (BLI) udělila ocenění „Pick“ dvěma multifunkčním zařízením Konica Minolta. Ta zaujala zejména svou spolehlivostí, podporou mobilního tisku, možnostmi přizpůsobení displeje a zabezpečením tisku. Individuální ocenění „Pick“ získávají absolutní vítězové jednotlivých kategorií.

„Chtěli jsme nabídnout ideální zařízení pro malé až střední firmy či pracovní skupiny. Ty se často nemohou rozhodnout mezi dostupnějšími přístroji formátu A4 a velkými multifunkčními zařízeními s lepšími funkcemi. Nezávislá ocenění jsou pro nás důkazem, že jsme při dosažení tohoto cíle šli správným směrem,“ řekl Pavel Kelča, Head of Product Marketing Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Oba stroje se vyznačují vysokou produktivitou, snadnou integrací do firemní sítě a jednoduchým ovládáním. Našim zákazníkům pomohou ke snížení nákladů a zrychlení procesů spojených s tiskem a administrativou.“

KOnica Minolta BizHub

V rámci šestiměsíčního nezávislého testování v laboratořích BLI dosáhla zařízení bizhub C308 a 227 nejvyššího hodnocení především v kategoriích spolehlivost a použitelnost. „Zaujalo nás také celkové vyvážení výkonosti strojů, jejich funkcí a pořizovacích nákladů. Konica Minolta vyplnila mezeru na trhu mezi malými a velkými tiskovými technologiemi,“ řekl George Mikolaj, zástupce BLI.

Zařízení bizhub C308 a 227 se vyznačují rychlostí tisku 30, respektive 22 stran za minutu a kapacitou zásobníků až 6650 nebo 3600 listů. Oba stroje nabízejí možnost autentizace uživatelů a automatické propojení s mobilními přístroji prostřednictvím technologií NFC a Bluetooth. Podporují rovněž všechny současné nástroje mobilního tisku, a umožňují tak vzdálené ovládání chytrými telefony či tablety s operačními systémy Android, iOS i Windows 10.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?