Hlavní navigace

M2C kupuje většinový podíl divize facility managementu společnosti CPI Property Group

19. 1. 2021

Sdílet

Při volbě partnera pro facility management byla společnost M2C pro CPIPG z mnoha důvodů první a jednoznačnou volbou. M2C představuje významnou středoevropskou společnost s mezinárodním know-how. Navíc se jedná o stabilní společnost s dlouholetou zkušeností ve facility managementu i mnoha dalších oborech. Pro nemovitosti ve skupině CPIPG poskytuje M2C profesionální služby již řadu let.

Nyní došlo k rozdělení obchodní společnosti CPI Property a Facility, s.r.o. a k prodeji divize facility managementu. Ten bude nově zastřešen společností Mark2 Corporation, M2C FM, s.r.o., kde mají vlastnické podíly jak skupina CPI Property Group, tak M2C. „Formu outsourcingu služeb facility managementu volí firmy především z důvodu zdokonalení se v oblasti své hlavní činnosti. Pro outsourcing hovoří často také možnost ušetřit finanční náklady, vyšší flexibilita či přenos části rizik na jiný subjekt," vysvětluje JUDr. Matěj Bárta, spolumajitel M2C.

„Jsme moc rádi, že máme možnost růstu v segmentu facility managementu právě společně s CPI jako největším vlastníkem nemovitostí ve střední Evropě. Vážíme si nových zaměstnanců, kteří se nám z CPI dostávají, stejně tak i jejich vysoké profesionální úrovně dosažené v interní divizi facility managementu v CPI PG. Její integrací posílíme naší pozici na trhu, zvýšíme náš regionální dosah a budeme nadále usilovat o spokojenost našich klientů a uživatelů budov, o které pečujeme pod značkou M2C," dodává JUDr. Matěj Bárta.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?