Hlavní navigace

Nová multifunkční zařízení Canon malé pracovní skupiny

26. 3. 2014

Sdílet

„Díky rozšíření o nové kompaktní modely představuje imageRunner Advance ucelenou a konzistentní produktovou řadu černobílých a barevných zařízení jak pro formát A3, tak i pro formát A4. Pro všechny typy kancelářských prostředí – od malých pracovních skupin až po velmi vytížená oddělení – tak můžeme nabídnout nejlepší možná tisková řešení,“ říká Zdeněk Jiřina, Product Business Developer Office MFP společnosti Canon CZ.

Nová zařízení umožňují rychlou a výkonnou správu výstupů i skenování jak zásluhou aplikační platformy imageRunner Advance MEAP a jejích webových rozšíření, ale také díky uznávaným softwarovým produktům společnosti Canon. Přínosem je i podpora mobilních způsobů práce, a to včetně tisku z mobilních zařízení nebo skenování do cloudu.

Modely imageRunner Advance C250i, C350i a C351iF pořizují vysoce kvalitní barevné tisky rychlostí až 35 stran za minutu, přičemž do zásobníku papíru pojmou až 2 300 listů.

Nová zařízení disponují škálovatelnými bezpečnostními funkcemi a podporují řízení nákladů tisku. Zákazníci tak mají k dispozici nejen standardní funkce jako je například chytré ověřování uživatelů, ale také sofistikovaná řešení typu prevence ztráty dat DLP (Data Loss Prevention).

Spotřeba nových zařízení nepřekračuje v režimu spánku 1 W. Všechny modely získaly certifikát Energy Star.

Nová zařízení imageRunner Advance C250i, C350i  a C351iF budou v prodeji v průběhu června 2014.

Čtěte také:
→ Podnikový tisk: tiskněte méně a šetřete!
O „kanceláři bez papíru“ se hovoří již desetiletí, já sám jsem se tímto termínem setkal již v roce 1994 – a to nebyl zdaleka nový. Při konfrontaci se skutečností se ale zdá, že bezpapírová kancelář bude spíše snem než realitou...
→ Malé a střední firmy v důsledku tlaku na úsporu nákladů tisknou stále více materiálů in-house
Podle nového výzkumu „Nákupní uvažování malých a středních firem při zefektivňování tisku“, který zveřejnila společnost IDC, by se měl výrazně změnit způsob, jak malé a střední firmy nakupují a spravují svoji tiskovou infrastrukturu, pokud chtějí těžit z výhod nákladově efektivního, tzv. „chytrého“ tisku.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality