Hlavní navigace

Nové certifikace Citrix

24. 10. 2013

Sdílet

Společnost Citrix představila několik nových prvních technických certifikací. Tyto certifikace poskytnou partnerům  požadovaný rozsah dovedností pro plánování, nasazení a podporu firemních řešení. Současně respektují trendy a požadavky trhu, které zahrnují mobilitu, cloud, vzájemnou spolupráci a virtualizaci.

Nová struktura certifikací je významně koncentrovaná a požaduje méně testování a méně času k jejich dosažení. Zjednodušený proces certifikací ulehčuje partnerům budování a ověřování technických schopností v rámci nejnovějších řešení Citrix, pomáhá jim vytvořit si odlišnost od konkurence, rozšíření na nové trhy, nalezení nových příležitostí zisku u existujících i nových zákaznických organizací a rozšiřovat s nimi spolupráci. Nová certifikace pomáhá partnerům vyhovět nárokům na update v rámci nového programu Citrix Solution Advisor, který byl oznámený letos v květnu.

Nově jsou dostupné tři certifikace, které se zaměřují na Citrix XenDesktop 7.

  • Citrix Certified Associate – aplikace a desktopy (CCA-AD): je navržená pro IT operátory a administrátory. Tato certifikace potvrzuje klíčové schopnosti požadované pro řízení XenDesktop 7.

  • Citrix Certified Professional – aplikace a desktopy (CCP-AD): navržená pro zkušené IT profesionály, zahrnující designéry, architekty, inženýry a konzultanty. Tato certifikace potvrzuje požadované znalosti pro nasazení řešení XenDesktop 7.

  • Citrix Certified Expert – aplikace a desktopy (CCE-AD): navržená pro zkušené IT profesionály zahrnující designéry, architekty, inženýry a konzultanty. Tato certifikace prokazuje pochopení komplexity IT implementací a klíčové schopnosti požadované pro designování řešení XenDesktop 7 tak, aby splnilo obchodní i technologické požadavky.

V následujících měsících budou představeny podobné certifikace zaměřené na networking a mobilitu, které budou navržené tak, aby ověřovaly a potvrzovaly potřebné schopnosti pro implementaci a správu. Více info na Citrix Education.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?