Hlavní navigace

Petr Karlach bude řídit Yeseter

2. 12. 2014

Sdílet

Na pozici výkonného ředitele Yeseter Technologies nastoupil Petr Karlach. Společnost se specializuje na řízení vztahů se zákazníky, sledování jejich názorů, nálad a analýzu chování.

Petr Karlach vystudoval VŠE Praha, obor Ekonomika a řízení průmyslu. Profesní dráhu odstartoval v Tesle Karlín jako analytik-programátor. V průběhu své bohaté pracovní kariéry působil mimo jiné jako technický ředitel společností PragoData, Progress Software a Intentia CZ, byl obchodním ředitelem ve firmách LCS International a Galeos či ředitelem společnosti ICT PragoData. Absolvoval také řadu kurzů v oblasti IT, marketingu, metodiky a řízení prodeje. Poslední tři roky se jako nezávislý konzultant věnoval poradenské činnosti v oblasti IT, obchodu a řízení vztahů se zákazníky.

Kromě angličtiny a němčiny hovoří také rusky a čínsky. Mezi jeho koníčky patří fotografie, aikido a cestování.

Čtěte také:
→ Žijeme v době ekonomiky reputace
Význam firemní reputace stále roste. Ačkoliv nejde o nic nového, klade se na ní dnes větší důraz než kdykoliv předtím. Dokonce hovoříme o éře ekonomiky založené na dvou skutečnostech - fenoménu všudypřítomného internetu a sociálních sítí a dokonalé zaměnitelnosti výrobků a služeb.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality