Hlavní navigace

Přes 150 IT odborníků čerpalo inspiraci na Alvao Inspiration Day 2018

4. 6. 2018

Sdílet

Celou konferenci úvodním slovem zahájil Ondřej Novodvorský z Microsoftu.

Světová úroveň, rodinná atmosféra

Konferenci AID se snažíme každý rok posunout dále. Dáváme si přitom ale dobrý pozor, abychom zachovali to, co nás na AID nejvíce baví: neformální přátelská atmosféra a prostor pro budování vztahů. Peter Hubbard sice často pracuje pro Fortune 500 společnosti, jeho přednášky ale obsahovaly praktické tipy, které snadno uplatníte ve firmě jakékoliv velikosti. Návštěvníci konference měli možnost s Peterem diskutovat své problémy o přestávkách nebo na úzkém workshopu Lean Masterclass.

Oddělení mimo IT na konferenci reprezentovaly Marcela Medková (HR, Asekol) a Markéta Drobná (Facility, ComAp). Daly nám tak výbornou příležitost nahlédnout na spolupráci s IT z druhé strany. S některými problémy se potýkají vedoucí pracovníci všech obslužných oddělení, ale jen ve firmách, kde funguje vzájemný dialog, se daří věci řešit koncepčně a jednotně. 

Děkujeme za výborný čas, zůstaňme v kontaktu

Za Alvao jsme si celou konferenci výborně užili a pevně věříme, že stejné to bylo i pro ostatní. Děkujeme všem přednášejícím i ostatním účastníkům za výbornou atmosféru. Aby naše konverzace mohla pokračovat i po konferenci, připravili jsme skupinu na LinkedIn, kde můžete diskutovat jakákoliv témata spojená s řízením IT a ostatních služeb. Tam také v nejbližších dnech najdete prezentace z konference.

CIO Business World byl mediálním partnerem akce. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality