Hlavní navigace

Sadu kancelářských aplikací Office si teď můžete i pronajmout

6. 10. 2014

Sdílet

Doposud bylo potřeba s  příchodem nového zaměstnance řešit nákup licencí, které pak v případě jeho odchodu přebývaly. Aplikace Office je nyní nově možné zakoupit formou předplatného a nainstalovat až na 5 zařízení, včetně tabletů iPad a chytrých telefonů. Spolu s tím získává uživatel navíc prostor o velikosti 1TB pro bezpečné ukládání souborů online.

Nechte své zaměstnance pracovat

Služba Office 365 Business obsahuje za orientační cenu 250 korun za jednoho zaměstnance měsíčně předplatné aplikací Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Publisher. Jednoduchý způsob přidávání a ubírání licencí dovoluje firmám investice do IT jednoduše rozložit v čase a přesně plánovat. Za tuto cenu přitom získají nejen balík kancelářských aplikací Microsoft Office vždy v aktuální verzi, ale také 1 TB prostoru pro každého uživatele na online úložišti OneDrive pro firmy.

Pronájem přitom neznamená, že byste museli aplikace používat jen online. Můžete si je nainstalovat na svůj počítač nebo Mac. Uživatel služby Office 365 si může aplikace nainstalovat až na pět svých zařízení, včetně tabletů a chytrých telefonů. To umožní bez problémů pracovat nejen v kanceláři, ale i kdykoli na cestách. Automatická synchronizace souborů uložených na OneDrive zase zaručí, že všechna aktuální data budete mít kdykoli při ruce a neustále zálohovaná.

Profesionální řešení pro e-mail

Omezit se nemusíte jen na tradiční kancelářské aplikace. Pokud Office již máte, je tu pro vás Office 365 Business Essentials, díky kterému získá každý uživatel vlastní 50 GB e-mailovou schránku, možnost komunikace s kolegy a obchodními partnery přes chat či formou videokonference a sdílené úložiště pro efektivní projektové řízení. Nebo své potřeby na IT vyřešte kompletně s Office 365 Business Premium obsahující výhody obou balíčků služeb.

Více informací získáte na www.office365.cz.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?