Hlavní navigace

SAP je hlavním partnerem Nápadu roku

19. 4. 2016

Sdílet

Společnost SAP se stala jedním z hlavních partnerů devátého ročníku soutěže Vodafone Nápad roku, která je určena všem lidem se zajímavým podnikatelským záměrem nebo začínajícím projektem, především však studentům. Letošní ročník přináší šanci získat investici až 10 milionů korun, okamžitou odměnu pro vítěze ve výši 300 tisíc korun, mentoring od úspěšných podnikatelů nebo speciální soutěž o pobyt v americkém Silicon Valley, světovém centru počítačového a technologického průmyslu, kde se také nachází jedno z inovačních center společnosti SAP s názvem apphaus.

Součástí projektu Vodafone Nápad roku 2016 je také řada vzdělávacích akcí, jako jsou setkání se zajímavými osobnostmi, panelové diskuze, případové studie, praktické workshopy nebo networkingová setkání. Finalistům soutěže pak budou k dispozici dvě desítky zkušených podnikatelů v rámci rozšířeného Mentoring Day.

Do soutěže se lze hlásit do 10. května na stránkách www.napadroku.cz. Přihlášky posoudí porota složená z předních českých investorů, podnikatelů, manažerů a zástupců médií

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality