Hlavní navigace

Společnost ANECT má tři nové členy představenstva

22. 3. 2016

Sdílet

Jan Zinek působí ve společnosti ANECT od roku 2006. Nejprve působil na pozici projektového manažera, od roku 2009 byl vedoucím projektové kanceláře a v roce 2012 se stal obchodním ředitelem firmy. Před příchodem do ANECTu pracoval převážně na manažerských pozicích v odděleních síťového provozu ve společnostech Interoute, Czech On Line a Zephyr Communications.

Pavel Srnka nastoupil do společnosti ANECT také v roce 2006, a to na pozici Senior Project Manager. Měl na starosti vedení komplexních projektů u významných zákazníků z oblasti bankovnictví a státní správy. V roce 2011 se stal ředitelem sekce consulting. Před příchodem do ANECTu pracoval v projektovém a IT managementu ve společnostech Zentiva a Slovakofarma.

Ladislav Herynek, současný technický ředitel, do ANECTu přišel v roce 2008 na pozici 2nd Level Support Manager. Jeho hlavní činností bylo řízení a dohled nad poskytováním a rozvojem služeb technické podpory, spolupráce při tvorbě nabídek, spolupráce s výrobci HW/SW a partnery a plánování rozpočtu oddělení. Od roku 2011 je technickým ředitelem firmy. Před svým příchodem do ANECTu působil ve společnosti Trask solutions.

Představenstvo české firmy ANECT naopak opustil Pavol Valko, který nadále působí jako ředitel a člen představenstva sesterské firmy ANECT SK na Slovensku.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality