Hlavní navigace

Unicorn Systems otevřel pobočku v Nizozemí

30. 9. 2014

Sdílet

Slavnostní otevření proběhlo 10. září 2014 za přítomnosti Jaroslava Horáka, českého velvyslance v Nizozemí, zástupců klientů, nizozemské samosprávy a managementu společnosti. Unicorn Systems realizuje v Nizozemí několik rozsáhlých IT projektů zejména v oblasti energetiky. Mezi jeho největší klienty patří energetická společnost TenneT, BritNed a APX-ENDEX. Pobočka Unicorn Systems v Nizozemí se postupně rozšíří a zaměstná až 30 seniorních ICT specialistů, kteří zajistí bezproblémovou realizaci IT projektů v západní Evropě ve spolupráci s vývojovými centry Unicorn Systems v České republice, na Slovensku a na Ukrajině.

Vedle oblasti energetiky a utilit hodlá společnost Unicorn Systems prostřednictvím pobočky v Nizozemsku realizovat také IT projekty pro banky a pojišťovny.

Unicorn Systems díky 5 vývojovým centrům v České republice a dalším dvěma na Slovensku a na Ukrajině úspěšně realizuje projekty po celé Evropě. Nově otevřená pobočka v Nizozemí je díky své geografické pozici ideální možnost, jak být klientům v západní Evropě co nejblíže a moci promptně reagovat na jejich požadavky.

Jan Konrád, International Services Director, Unicorn Systems, se netají většími ambicemi: „Pobočka v Nizozemí je první pobočkou Unicorn Systems v západní Evropě. Do budoucna chceme síť poboček významně rozšířit, abychom byli ve všech evropských regionech schopni poskytnout svým klientům lokální podporu, zefektivnit realizaci projektů a zintenzivnit obchodní aktivity.“

Čtěte také:
→ Unicorn rostl v roce 2013 doma i v zahraničí
Skupina společností Unicorn, poskytující komplexní služby v oblasti informačních technologií, dosáhla v roce 2013 obratu 1,561 miliard Kč.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality