Hlavní navigace

V Praze se už poosmé setkali uživatelé informačního systému Helios Green Automobily

19. 11. 2018

Sdílet

V konferenčním centru VŠCHT se sešlo více než 40 ředitelů, manažerů, klíčových uživatelů a IT administrátorů z celé republiky, a to nejen z firem provozujících tento systém, ale i potenciálních zájemců o dodávku a implementaci informačního systému Helios Green Automobily.

Jako tradičně byl program setkání zaměřen na novinky v systému Helios Green Automobily a to jak v ERP systému nebo v oblasti Lidských zdrojů, tak ve specializovaných oblastech, jako jsou prodej nových vozů, autobazar či autoservis. Značná pozornost byla věnována i možnostem využití mobilního řešení Helios Mobile nejen ve skladech a praktickému využití různých typů DashBoardů. Účastníci byli rovněž informováni o aktuálním stavu a perspektivách vývoje rozhraní na externí systémy a o předpokládaném rozvoji systému Helios Green v dalším období.

Na setkání byli přítomni i zástupci dovozců automobilů koncernu VW a značek KIA a Ford, společnosti Asseco Solutions a další významní hosté. Hlavním partnerem setkání byla akciová společnost Asseco Solutions, mediálními partnery akce byly opět vydavatelství IDG a časopis Business Car.
Účastníci vysoce ohodnotili obsah, přínos i organizaci setkání, zdůraznili potřebu takovýchto workshopů a vyjádřili přání pokračovat v této tradici.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality