Hlavní navigace

Vysokokapacitní cestovní zdroj energie TL-PB10400 pro chytré telefony a tablety

15. 12. 2014

Sdílet

Společnost TP-Link uvádí na český trh vysokokapacitní přenosný zdroj energie s označením TL-PB10400. Novinka je určena nejen k dobíjení chytrých telefonů a tabletů, ale i přenosných Wi-Fi hotspotů, MP3 přehrávačů, GPS navigací a dalších zařízení.

Své využití najde všude tam, kde není k dispozici přípojka do elektrické sítě.
Zařízení spadající do kategorie „powerbank“ nabízí kapacitu 10,4 Ah, jež postačuje pro tři až pět dobití chytrého telefonu. Bez závislosti na elektrické síti se tak váš smartphone díky powerbance TP-LINK TL-PB10400 obejde až po dobu jednoho týdne. V domácnosti a hlavně na cestách jistě přijde vhod také vestavěná svítilna.

Cestovní zdroj TL-PB10400 nabízí dva USB porty (5 V/2 A a 5 V/1 A), které umožňují nabíjení dvou zařízení zároveň, například tabletu a telefonu. Aby nedošlo k poškození samotného zdroje nebo připojeného zařízení, je TL-PB10400 vybaven také ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podpětí a přehřátí.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoká kapacita 10,4 Ah.
  • Dva USB porty pro rychlé dobíjení dvou zařízení zároveň.
  • Výstup 5 V kompatibilní s chytrými telefony, tablety a mnoha dalšími typy zařízení.
  • Vícenásobná ochrana zdroje i připojených zařízení.
  • Životnost více než 500 dobíjecích cyklů.
  • Svítilna.
  • Indikace stavu baterie a průběhu nabíjení prostřednictvím čtyř LED diod.

Zařízení TL-PB10400 je již k dispozici v prodejní síti, a to za doporučenou koncovou cenu 799 Kč včetně DPH.

Čtěte také:
→ Nový koncept: CYOD
Vlastní zařízení na pracovišti nemusí být jen prostředkem vyšší produktivity a efektivity práce, ale i noční můrou podnikových správců ICT. Objevují se i hlasy zpochybňující v mnoha situacích celkový přínos mobility. Kompromisní a podle analytiků i perspektivní cestu nabízí koncept CYOD – Choose Your Own Device.
→ Lenovo inovuje tablet Yoga: více režimů, více velikostí, více operačních systémů
Ve verzi 2 přichází řada úspěšných tabletů s verzemi s OS Windows, a to opět s velikostmi 8" a 10". Nový je 13palcový Yoga Tablet 2 Pro, který je možné použít i jako projektor.

Zaujal vás tento článek?
Zaregistrujte se k odběru našeho e-mailového newsletteru. Každý týden tak pohodlně získáte přehled o důležitých událostech v IT branži.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality