Hlavní navigace

Worx App Gallery: rychle rostoucí tržiště mobilních aplikací podnikové třídy

22. 8. 2013

Sdílet

Společnost Citrix oznámila dostupnost sbírky mobilních aplikací Worx App Gallery, která nyní obsahuje více než 100 programů od externích autorů.

Worx jsou mobilní aplikace podnikové úrovně, jejichž bezpečnost, pravidla používání a doručování jsou spravovány prostřednictvím aplikace Citrix XenMobile. Díky zvyšujícímu se počtu aplikací se Worx App Gallery stává nejrychleji rostoucím ekosystémem podnikových mobilních aplikací na trhu.

Popisovaný přístup zbavuje IT administrátory jednotvárného a časově náročného úsilí při hledání a ověřování vhodných mobilních aplikací. Administrátoři mohou jednoduše zvolit aplikace z Worx App Gallery a implementují je do svého korporátního app storu, odkud si je již mohou stahovat samotní uživatelé. Kombinace Citrix XenMobile a Worx App Gallery výrazně zjednodušuje celý proces zabezpečení a správy mobilních aplikací a zbavuje tak IT oddělení tohoto břemena.

Zjednodušování mobilních aplikací

Běžná řešení pro správu mobilních aplikací (MAM) dnes zahrnují šest nebo více kroků: identifikace aplikace, zajištění smlouvy s jejím vývojářem, získání binárních souborů aplikace, aplikace interních bezpečnostních pravidel, finální verifikace aplikace a její následná implementace pro uživatele v korporátním app storu. Celý tento proces se musí opakovat při každé aktualizaci operačního systému nebo ve chvíli, kdy se změní bezpečnostní SDK aplikace.

U Worx App Gallery řeší celý tento proces Citrix. Ta v této oblasti poskytuje end-to-end podporu, což eliminuje komplikovanost zapracování běžných mobilních aplikací do podnikového prostředí. Uživatelé díky tomu již nemusí hledat aplikace, které chtějí používat pro zvýšení své efektivity a produktivity v práci. Stačí jim, aby na svém mobilním zařízení otevřeli korporátní app store propojený s Worx App Gallery, kde naleznou seznam aplikací pro Worx v kategoriích, jako jsou kancelářské aplikace, aplikace pro zvyšování produktivity, spolupráci a správu dat.

Pro možnost využití Worx Mobile Apps si zákazníci mohou koupit edici XenMobile Enterprise.

G+

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality