Hlavní navigace

Minerva se podílela na dokončení implementace ERP QAD Enterprise Edition v turnovském závodě společnosti CoorsTek

29. 9. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © Sergej Khackimullin - Fotolia.com
V rámci mezinárodní implementace společnosti CoorsTek Minerva Česká republika poskytla místní jazykové prostředky k implementaci podnikového jádra ERP pro CoorsTek a podporovala celou implementaci školením uživatelů. ERP QAD v českém CoorsTek byl spuštěn v dubnu 2016.

CoorsTek je předním výrobcem speciální keramiky, s více než 50 výrobními závody a 6000 zaměstnanci po celém světě. Závod v Turnově vyrábí širokou škálu zakázkových keramických komponent včetně kohoutku RIPS a ventilů, neprůstřelných prvků, vysoce spolehlivých těsnění a komponentů pro automobilový průmysl. Část původní firmy DIAS Turnov byla založena v padesátých letech, součástí CoorsTek se stala v roce 2011, kdy společnost získala Saint-Gobain Advanced Ceramics.

příloha_ovladnete_sva_data

Projekt zahrnoval implementaci ERP řešení QAD EE, modul QAD TMS (systém řízení přepravy) a integrovaný systém MES. Projektový tým složený ze zaměstnanců CoorsTek Turnov, CoorsTek Corporate a dvou partnerů (dodavatelé řešení): QAD ​​a Minerva Česká republika. CoorsTek poskytl IT odborníky, kteří měli dohled nad projektem a korporátní experty, QAD zajistil řízení projektu a Minerva Česká republika byla zodpovědná za činnosti spojené s každodenní implementací. V průběhu celého projektu poskytla Minerva komplexní školení pro všechny zaměstnance v rámci daného časového harmonogramu. Systém byl plně spuštěný do ostrého provozu v dubnu jako druhá implementace v rámci mezinárodního projektu implementace QAD EE v CoorsTek.

„Projekt byl dokončen včas a v rámci dohodnutého rozpočtu. Členové týmu z Minervy pracovali velmi dobře s uživateli závodu v Turnově, stejně jako s korporátním mezinárodním týmem CoorsTek v USA. Minerva také poskytla poimplementační podporu související s přechodem na nový software QAD. Společnost CoorsTek vnímá implementaci QAD EE jako úspěšnou a oceňuje, že software dobře podporuje podnikové procesy, shrnul Darrell Wissel, IT Application Development Manager ve firmě CorrsTek.

Byl pro vás článek přínosný?