Hlavní navigace

Minerva získala celosvětovou cenu za nejvyšší nárůst v prodeji licencí APS řešení od společnosti Siemens

14. 7. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Pixabay.com
Minerva Česká republika a Slovensko, Silver Solution Provider společnosti Siemens, získala na celosvětovém setkání partnerů společnosti Siemens ocenění za nejvyšší nárůst prodeje licencí produktu SIMATIC IT Preactor, Advanced Planning and Scheduling.

Ve dnech 13. - 16. června 2016 proběhlo tradiční setkání partnerů společnosti Siemens, skupiny Industry Software v anglickém Chippenhamu pod názvem SIMATIC IT Preactor Partner Meeting. Během setkání byly na programu prezentace novinek produktu SIMATIC IT Preactor pro pokročilé plánování a rozvrhování výroby, představení případových studií a produktové školení.

Ocenění pro společnost Minerva Česká republikaKaždoroční setkání je místem, kde si partneři vyměňují zkušenosti s implementacemi produktu po celém světě. Součástí je předávání cen v různých oblastech. Minerva získala celosvětové ocenění za nejvyšší prodej licencí: Greatest Increase in License Sales 2016 produktu SIMATIC IT Preactor Advanced Planning and Scheduling. Minerva dodala v relevantním období licence APS SIMATIC IT Preactor například do společnosti Fortaco, do několika závodů firmy Epcos, Retigo a implementovala ve společnosti Siemens Automation Czech.

Společnost Minerva je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě. Minerva je Silver Solution Provider společnosti Siemens (dříve Preactor International) připravená implementovat po celé Evropě.

příloha_ovladnete_sva_data

Minerva ČR je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva ČR je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánování podnikových zdrojů (ERP) a více než 150 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu ČR závazkem. Více informací naleznete na www.minerva-is.eu.

Preactor International se sídlem ve Velké Británii patří pod globální společnost Siemens, která je jedničkou mezi společnostmi specializující se na vývoj softwaru pro pokročilé plánování a rozvrhování výroby. Přes své partnery dodává APS řešení a softwarovou podporu po celém světě. Více než 4500 společností v 88 zemích používá SIMATIC IT Preactor téměř každodenně od plánování výroby po logistiku a plánování zdrojů. Preactor založil partnerství s více než čtyřmi sty společnostmi po celém světě s cílem poskytovat místní odborníky pro podporu implementace APS řešení každé výrobní firmě.

Byl pro vás článek přínosný?