Hlavní navigace

Společnost SOTAX implementuje IFS Applications 10 s cílem optimalizovat své obchodní procesy na celém světě včetně ČR

30. 7. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © Minerva Studio - Fotolia.com
Přední švýcarská technologická společnost dodávající testovací vybavení pro farmaceutický průmysl využívá výhod, které nabízí nová verze IFS Applications.

Společnost IFS, která je celosvětovým specialistou na podnikové aplikace oznámila, že společnost SOTAX, přední světový dodavatel testovacího vybavení pro farmaceutický průmysl se sídlem ve Švýcarsku, zahájí implementaci IFS Applications™ 10, aby mohla optimalizovat své globální obchodní procesy.

Společnost SOTAX se sídlem ve městě Aesch nedaleko švýcarské Basileje je součástí první vlny komerčních zákazníků, kteří implementují IFS Applications 10, jež byly uvedeny v květnu v rámci IFS World Conference v Atlantě. Pomocí tohoto nového softwaru bude moci společnost SOTAX optimalizovat své globální obchodní procesy a následně zvýšit produktivitu a transparentnost napříč celou skupinou společností.
Po důkladném zhodnocení několika dodavatelů a řešení se společnost SOTAX rozhodla pro IFS Applications 10, které nejlépe splňovaly její požadavky. V rámci přípravného projektu byly posouzeny nejdůležitější požadavky a následně bylo stanoveno řešení a postup implementace. IFS Applications nejen že nahradí stávající ERP řešení společnosti SOTAX, ale rovněž integrují velký počet procesů, které bylo dříve nutné spravovat pomocí doplňkových softwarových řešení.

Řešení společnosti IFS pokryje všechny oblasti podnikání, včetně konstrukce, řízení dodavatelského řetězce, výroby, řízení jakosti, prodeje a služeb, údržby, řízení služeb, účtování a lidských zdrojů. Zpočátku bude řešení implementováno v pobočkách ve Švýcarsku, Německu, Francii, Spojeném království, Itálii, České republice, Spojených státech, Kanadě a Číně. Později se plánuje nasazení IFS Applications 10 do pobočky společnosti SOTAX v Indii, čímž se řešení IFS stane centrální podnikovou platformou skupiny.

příloha_ovladnete_sva_data

„Abychom měli jistotu, že si vybereme to nejlepší řešení pro naše specifické obchodní procesy, definovali jsme detailní požadavky na budoucí ERP platformu a výběru se zúčastnilo několik velkých poskytovatelů,“ řekl Lukas Bruttel, CFO ve společnosti SOTAX. „Nakonec jsme se rozhodli pro IFS Applications, protože nabízejí nejen komplexní podporu pro naše provozní požadavky, ale také přinášejí přidanou hodnotu prostřednictvím moderní architektury, vynikající flexibility a uživatelské přívětivosti, za což vděčí intuitivnímu uživatelskému rozhraní IFS Aurena.“
Guido Zumstein, výkonný ředitel společnosti IFS ve Švýcarsku, dodal: „Podpora společností v high-tech průmyslu při optimalizaci jejich obchodních procesů je jednou z hlavních kompetencí společnosti IFS. V IFS Applications 10 se nám podařilo znovu rozšířit rozsah funkcí pro odvětví high-tech výroby. Skutečnost, že si nás tento strategicky důležitý zákazník vybral, je dokladem toho, že jsme na správné cestě a naše investice jsou účelné.“

Další info: www.ifsworld.com/cz/industries/high-tech-manufacturing/

Byl pro vás článek přínosný?